Werkwijze & Installatie

CRC Betonvloeren

CRC Betonvloeren biedt een breed scala aan betonnen afwerkingen en het kiezen van het juiste voor u hangt grotendeels af van uw bestaande vloer- en ontwerpvereisten. Onze getrainde medewerkers zullen u graag in detail voorleggen en een bezoek brengen bij u om een volledig onderzoek te doen. We kunnen dan een oppervlakte en hoeveelheid beton samenstellen naar uw exacte persoonlijke specificatie. Gepolierd beton is ideaal voor woon-, commerciële of retailvloeren. Onze gepolierde betonvloer afwerkingen werken even goed voor badkamer en keukenvloer; winkel- of kantoorvloer.

(Overlay) - Renovatie

Bij CRC Betonvloeren gebruiken we cementgebonden beton dat, wanneer gedroogd, zeer hard en robuust is. In zwaar bezochte gebieden, met name in openbare gebouwen, worden vloerbedekkingen permanent blootgesteld aan ernstige werklast. Dankzij zijn buitengewoon hoge slijtvastheid is de gekozen beton bij ons de optimale oplossing en geeft een veel hoger niveau van sterkte dan andere vergelijkbare vloerafwerkingen. Het zorgt ervoor dat het esthetisch hoogwaardige uiterlijk ervan ook wordt behouden om een blijvende goede indruk te waarborgen.

Onze overlay kan op een bestaand vloer gelegd worden om het uiterlijk en het gevoel van gepolierd beton te bereiken zonder gebruik te maken van meer traditionele voorbereidingsmethoden en het voorkomen van grote omwenteling tijdens het installatieproces. Het komt in verschillende kleuren en tevens afwerking om aan uw eisen van uw interieurontwerp te voldoen.