Over ons

WIJ ZIJN CRC BETONVLOEREN

CRC Betonvloeren is al jaren dé expert in het storten van beton met experts verspreid over heel België en Nederland. Op basis van onze eigen speciale techniek, de CRC-methode, realiseren wij succesvolle betonvloeren met de meest natuurlijke eindresultaten. Wij plaatsen vloeren bij onze cliënten op een manier zoals we zelf ook een vloer zouden willen hebben. Om absolute kwaliteit te kunnen verzekeren werken wij met protocollen en standaardprocedures. Wij beschouwen het als onze persoonlijke verplichting om onze cliënten tevreden te maken. Daar zullen wij dan ook alles aan doen. Elke cliënt heeft andere wensen en verwachtingen. Aan ons de taak om deze verwachtingen waar te maken óf zelfs te overtreffen.

Een prachtige vloer, daar gaan wij voor!

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

AANDACHT

Wij hebben aandacht voor detail en het streven naar perfectie in alles wat er uitgevoerd wordt.

KWALITEIT

Door middel het leveren van superieure kwaliteitsvormen die de anderen slechts kunnen nastreven is de reden waarom we bekend zijn geworden.

ERVARING

Met jarenlang gecombineerde ervaring in het vakgebied, verwennen wij u in het keuze van fantastische vloeren die u een leven lang houden.

ULTIEME DOEL

Ons ultieme doel is om projecten op tijd en binnen budget te voltooien, ongeacht wat de projectgrootte betreft.

REALISATIES

Op onze site kan u al enkele werken bezichtigen van interieurvloeren en buitenvloeren. Er zullen ook regelmatig nieuwe foto’s worden toegevoegd van verschillende projecten.