SERVICES & DIENSTEN

WILT U MEER OVER ONS WETEN? BEKIJK EN LEES HIERONDER ONZE SERVICES EN DIENSTEN!

CRC BETONVLOEREN BIEDT 360 GRADEN BETONVLOEROPLOSSINGEN!

Wij zijn full-service klantgerichte betonvloer leggers die een verscheidenheid aan diensten aanbieden die passen bij diverse projectformaten, eisen en budget in de industrie.

Door onze geavanceerde technologie en technieken te gebruiken, draagt onze getrainde arbeidskrachten elk project af aan de voltooiing zonder dat het budget overschrijdt of compromis doet op kwaliteit.

Van de voorbereiding van beton naar het uitharden, opstellen, leggen en afwerken, behandelen wij het allemaal.

Duurzaamheid en hoge tolerantie zijn verzekerd.

De eerste stap begint bij de voorbereiding. Onze ingenieurs voeren controles uit voor stijfheid en goede drainage – factoren die de duurzaamheid van betonplaten beïnvloeden. De lopende lijn wordt gemeten, zodat materieel vermorsing kan worden geëlimineerd of geminimaliseerd. Het oppervlak is gelaagd, een basis die is gebouwd met hout, bekistingsknopjes en stalen fixers, en DPM-bekisting gelegd. Er wordt een betonnen subbasis opgezet voordat de betonplaten uiteindelijk in het projectgebied kunnen worden versterkt en afgeworpen worden.

Het vlinderen van een betonvloer, ook wel polieren genoemd, is nodig om het beton na het storten te verdichten. Dit gebeurt met een vlindermachine, een apparaat dat voorzien is van een aantal bladen die van stand kunnen veranderen. De bladen maken een ronddraaiende beweging over de vloer, waardoor deze steeds gladder en dichter van structuur wordt. Tijdens het polieren kan men indien gewenst ook fijne kwartskorrels in het beton strooien. Deze zorgen voor een sterke en slijtvaste toplaag van de gevlinderde betonvloer. Het polieren gebeurt niet direct na de plaatsing, de beton moet eerst opgesteven te zijn. Een gepolierd betonvloer heeft een mooie gespikkelde uitzicht. Je kan het uitzicht vergelijken met een granitovloer. Gepolierde vloeren zijn dan ook in verschillende kleuren te verkrijgen en de afwerking kan glad, mat of blinkend zijn.

Bij CRCBetonvloeren ondernemen we diverse aspecten van beton snijden. We zorgen met extra aandacht om kraken en krimping te voorkomen. Afhankelijk van de toevoeging en de temperatuur waarop het werd gebruikt bepalen we de timing van zaagcuts om schade aan het beton te vermijden. Direct na deze handeling wordt alles grondig gereinigd en gecontroleerd voor afdichting. Speciale afdichtings-middelen worden gebruikt om verontreiniging en breuken te voorkomen, en bevordert een makkelijke expansie en samentrekking van de beton. Verwacht dat u deskundig advies krijgt voor deze handelingen en verzorging van uw beton.

ONZE STERKE PUNTEN!

WILT U MEER OVER ONS WETEN? BEKIJK EN LEES HIERONDER ONZE SERVICES EN DIENSTEN!

AFSPRAAK
Fijn dat u kiest voor CRC Betonvloeren. We maken eerst voor u een afspraak. Wij zijn open van Maandag tot Zaterdag.

EERST KIJKEN WIJ WAT U NODIG HEEFT
Samen kijken we wat er precies nodig is. We nemen afmetingen en maken berekeningen en natuurlijk wat u wenst!

ADVIES & BUDGET
We bespreken uw budget. Aan de hand van uw budget geven wij u alle beschikbare mogelijkheden.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN
Na het beslissen geven we u mogelijkheden om te betalen en eventuele afspraken die wij samen met u maken!

PRODUCTIE VAN START
Al onze goederen worden door onze Eigen vakmensen geplaatst, waardoor plaatsing en afwerking met liefde gebeurd!

GARANTIE & HERSTEL
Bij herstelling onder garantie zijn er een aantal voorwaarden aan verbonden. Wij hebben altijd een passende oplossing al kant en klaar voor u!

WOONBETON
betonvloer home 3

Op onze site kan u al onze werken bezichtigen van renovatie tot nieuwbouw.

EFFECTIVE TEAMWORK
betonvloer samen 4

Wij werken met professionals en garanderen topkwaliteit met eigen productie!

NIEUWBOUW
crc betonvloer home 5

Niet alleen renovatie maar ook een geheel nieuwbouw. Contacteer ons vandaag nog!