Gratis offerte voor een betonvloer terras!

Vul onderin het formulier voor een betonvloer terras zo volledig mogelijk in. Na ontvangst krijgt u z.s.m. een offerte toegestuurd. We hopen u een prachtige vloer te mogen realiseren!

Een terras is een natuurlijke of kunstmatige hoogte van den bodem, die met een glooiing of ook wel met een trap afdaalt naar het lager gelegen gedeelte. Gewoonlijk heeft men een terras vóór op hoogten gebouwde villa’s, en men spreekt ook van bergterrassen, waarlangs men als het ware trapsgewijs het eigenlijke gebergte bereikt. Dikwijls worden voorts terrassen kunstmatig aangelegd ter versiering van tuinen en parken. Ook in de versterkingskunst spreekt men van terrassen, namelijk van vla…

Genieten van het mooie zomerse weer op uw eigen betonnen terras.

Vraag gerust een gratis offerte aan en bekijk wat het ongeveer gaat kosten voor u. Als u vragen heeft aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

crc betonvloer home 7
Alternatieven

Niet precies wat u zocht? Geen probleem!

Wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste informatie van ons krijgt. Een offerte is en blijft bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend. Als de offerte hierboven niet goed uitkomt, hebben wij ook diverse andere aanvraagmogelijkheden. Bekijk ze hier onder en klik op de gewenste uitvoering!

Tuin

betonvloer 6

Oprit

betonvloer 41

Binnen

betonvloer home