Gratis offerte voor binnenshuis!

Vul onderin het formulier voor een offerte binnenshuis zo volledig mogelijk in. Na ontvangst krijgt z.s.m. een offerte toegestuurd. We hopen u een prachtige vloer te mogen realiseren!

Beton heeft een reputatie dat het hard, koud, onbuigzaam en meedogenloos is, met weinig of geen stilistisch potentieel boven puur functioneel doel. Hierdoor wordt het vaak over het hoofd gezien als een mogelijkheid voor huiskamerinstallaties, omdat dit meestal de omgeving is die het meest wordt getoond. Er zijn eigenlijk tal van voordelen aan het hebben van een betonvloer in de woonkamer, evenals een verrassend aantal ontwerpmogelijkheden.

De keerzijde daarvan is het feit dat beton een geweldig medium is voor stralende vloerverwarming onder de vloer. Omdat het gemakkelijk warmte-energie oppikt en doorgeeft, zal de warmte zich snel verspreiden door de vloer. Dit zal niet alleen direct je tenen roosteren, maar kan ook helpen om de hele kamer op een efficiënte en milieuvriendelijke manier te verwarmen.

betonvloer binnen
Alternatieven

Niet precies wat u zocht? Geen probleem!

Wij zorgen ervoor dat u altijd de juiste informatie van ons krijgt. Een offerte is en blijft bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend. Als de offerte hierboven niet goed uitkomt, hebben wij ook diverse andere aanvraagmogelijkheden. Bekijk ze hier onder en klik op de gewenste uitvoering!

Tuin

betonvloer 6

Terras

betonvloer 67

Oprit

betonvloer 41