Gepolierd betonvloer

Wat zijn gepolierde betonvloeren

Gepolierde betonvloeren zijn de ideale oplossing voor het hedendaagse leven,

met veel voordelen boven andere keuzemogelijkheden.

Wat is een gepolierd betonvloer?

Onze gepolierde betonvloeren worden gelegd met behulp van duurzaam apparatuur. Betonvloeren kennen hun oorsprong uit de industriebouw waar ze geprezen worden voor hun robuust karakter en snelle plaatsing. Sinds enkele jaren zijn ze ook erg populair in de woningbouw waar ze vooral terug te vinden zijn in hedendaagse woningen en trendy loften.

Zijn gepolierde vloeren makkelijk te onderhouden?

Met geen verbindingen en geen randen, bieden betonnen vloeren een naadloos oppervlak dat hygiënisch en makkelijk schoon is. In het algemeen zullen gepolierde betonnen vloeren alleen maar vochtig moppen vereisen, waardoor de behoefte aan rommelige wassen of coatings wordt vermeden, evenals de bijbehorende arbeid, tijd en kosten om ze toe te passen. Tijdens het poetsproces wordt een inwendige impregnerende sealer toegepast. Dit beschermt niet alleen het beton van binnenuit, maar ook het beton versterkt en verdicht, met een verzegeld oppervlak dat geen stof, vuil of allergenen bevat. In feite zijn ze een goed alternatief voor tapijt voor mensen met allergieën.

Zijn betegelde vloeren duurzaam?

De superieure kracht en prestaties van beton, betekent dat betonvloeren extreem duurzaam zijn. Oorspronkelijk ontwikkeld voor commerciële en retail-omgevingen, zullen gepolierde betonvloeren moeiteloos de moeilijkheden van het snelle familieleven weerstaan. Hoewel het betonvloer duurzaam is, is het vloersysteem van het CRC Betonvloeren ontworpen om een stevige vloer met soortgelijke eigenschappen en hardheid te zijn op een parkethouten vloer. Net als bij elke vloerinstallatie is er geen garantie tegen krassen of deuken. Alhoewel het gepolierde betonvloer hard is, is er altijd een kans dat ze zullen barsten, dus alsjeblieft rekening houden bij het bepalen of u kiest voor een betonvloer.

Hoeveel kosten gepolijste betonvloeren?

Gepolierde betonnen vloeren bieden grote kostenbesparingen. Gepolierd beton is robuust en duurzaam en heeft daarom een extreem lange levensverwachting in vergelijking met andere vloeren. Behoorlijk goed onderhouden kan een betonvloer 100 jaar garanderen. Neem gerust contact met ons op over eventuele vragen die u over gepolierde betonvloeren heeft.

Zijn gepolierde betonnen vloeren makkelijk te leggen?

Gepolierde betonvloeren zijn eenvoudig te installeren. Als u uw bestaande vloeren wilt renoveren voor een meer architectonisch uiterlijk en zonder groot bouwwerk, is een overlay de perfecte oplossing. Er zijn verschillende soorten installaties: bestaande betonvloeren, nieuwe betonvloeren en gepolierde overlays.